divendres, d’abril 27, 2007

L'Adriana en fa 4

Diumenge passat l'Adriana va fer 4 anys. Feia mesos que ella ho estava esperant i tot que vam decidir no fer una festa com la de l'Aitor, també s'ho va passar molt bé.

El diumenge al matí li vam fer bufar les espelmes sobre un gofre de l'esmoçar ja que volíem passar el dia fora. Després d'esmorçar li vam donar els regals. Des de feia setmanes cada cop que entràvem a una botiga ens demanava qualsevol cosa relacionada amb princeses i, corrent el risc de condicionar el seu desenvolupament :-), vam fer-li cas.

Teníem pensat fer moltes coses com ara anar a un festival però, cosa estranya aquest any, el diumenge plovia. No molt, però el suficient per no estar gaire pel carrer amb dos nens que no fa gaire estaven encostipats. Finalment vam decidir anar a un restaurant que fos especialment indicat per a nens.


Havíem sentit a parlar del Chuck E Cheese, un restaurant on lo de menys és el menjar (bastant horrorós per cert). El restaurant estava ple de tobogans, columpis, mexicant i , sobretot, jocs electrònics. A nosaltres la veritat és que aquest ambient ultra-americà (tot i que ple de mexicans) no ens va agradar gaire però els nens estaven encantats i ja demanen quan podrem tornar.
v

El dilluns l'Adriana va fer la segona part de la celebració. Vam portar "cupcakes" (un híbrid de madalena i pastís individual que aquí es porta molt) per als 40 nens de l'escola i l'Adriana... encantada de ser "reina per un dia".




Aqui podeu trobar el set complert de les fotos d'aniversari.